19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizreli vatandaştan örnek davranış

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ikamet eden hayırsever bir vatandaş Cizre merkezde babasından kalan arsayı sağlık ocağı için hibe etti.

Cizreli Hayırsever vatandaşlar Behzat Şaylığ, Kaymakam Cihan Demirhan'ı makamında ziyaret edip Sur Mahallesi'nde bulunan ve babasından kendisine miras olarak kalan arsayı mahallede sağlık ocağı yapılması için hibe edeceğini söyledi.

Kaymakam Cihan Demirhan kendisini makamında ziyaret eden ve arsa hibe eden işadamı Behzat Şaylığ'ı bu örnek davranışından dolayı kutlayıp tebrik etti. Demirhan, ''Hayırsever vatandaşımız benim dönemimde bir ilke imza attı. Bu arsa bağışı çok anlamlı bir bağıştır. Behzat Bey babasından kendisine miras olarak kalan arsayı mahallede sağlık ocağı yapılması için hibe ettiğini söyledi'' dedi.

Hayırsever işadamı Şaylığ ise, "Bu, her vatandaşın yapması gereken bir şeydir. Mahallede çok büyük bir ihtiyaç olan sağlık ocağının yapılması gerekiyordu. Durum böyle olunca ben de bu arsayı hibe etmeyi düşündüm, bunun içinde çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, işadamı Şaylığ'a Sur Mahallesi'nde yapılacak olan sağlık ocağı için yaptığı arsa hibesi nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 16:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?