19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Çocuklar Başkan Budak'ı terletti

Cizre Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen "Resmi Kurumları Tanıyalım" projesi kapsamında gezi programı devam ediyor. Öğrenciler, Cizre Belediye Başkanı Aydın Budak'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun düzenlemiş olduğu proje kapsamında bir gurup öğrenci Cizre Belediye Başkanı Aydın Budak'ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Dilek Gönül'ün refakatinde ziyarette bulunan öğrencilere teşekkür eden Başkan Budak, belediyenin geçmiş 5 yıllık faaliyet raporunu içeren kitap, CD ve belediye logolu tabak hediye etti.

Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Budak, şehir içi toplu taşıma aracı alacaklarını ve içinde sinema, 500 kişilik konferans salonunun olduğu yeni bir belediye hizmet binası yapacakları müjdesini verdi. 4 Mahalleye kesintisiz içme suyu verdiklerini belirten Budak, amaçlarının diğer mahallelere de kesintisiz bir şekilde su vermek olduğunu ve bunun için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Bir öğrencinin, düzensiz işletilen ve bunun sonucunda nehir yatağını değiştirip daha da önemlisi boğulma vakalarına davetiye çıkaran kum ocakları ile ilgili sorusunu cevaplandıran Budak, şehir merkezlerinde kum ocaklarının yasak
olduğunu ve kum ocağı işletiminin şirketler tarafından Valilikten alınan izinler sonucu açıldığını belirtti. Kendilerinin de bu durumdan rahatsız olduğunu ifade eden Budak, bunun için yetki sahibi olmadıklarını ve bu nedenle önüne geçemediklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 13:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?