19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

DEDAŞ'a 72 yeni personel

ŞIRNAK'TA 72 YENİ ELEKTRİK PERSONELİ TÖRENLE GÖREVE BAŞLADI

Şırnak Merkez'de, ilçelerde ve köylerindeki elektrik arızalarına bakacak olan 72 personel Cizre'de düzenlenen törenin ardından görev yapacakları ilçelere dağılarak göreve başladılar.

Şırnak Merkez, Güçlükonak, İdil ilçeleri ve bağlı köylerdeki elektrik arızalarının bakım-onarım işinde görevlendirilmek üzere Dicle Elektrik Arıza Bünyesi, Kılıçbey Gap Elektrik Firması'nın personeli olarak işe alınan 72 kişi için Cizre'de tören düzenlendi. Törene DEDAŞ İl Müdürü Haluk Gürcan, Cizre İlçe Şefi Osman Ekingen ve göreve yeni başlayacak olan personel katıldı. Törende yeni personele yönelik konuşma yapan DEDAŞ Müdürü Haluk Gürcan, "Elektrik arıza bakım ve onarım işi çok hassas bir iştir.

Sizler bu hassas işte görev yapacak olan personeller olarak öncelikli olarak kendi iş ve can güvenliğinizi sağladıktan sonra yapacağınız işe başlayın. Çünkü bu işi yaparken yapacağınız en ufak hata insanların ya da sizlerin canına mal olabilir. Sizler sözleşmeli personel olarak göreve başlamış olabilirsiniz ancak sizden istediğimiz bir devlet personeli bilinci ile çalışıp işinizi bir devlet memurunun gösterdiği en üst düzeyde yerine getirmenizdir. Can güvenliğinizi ve iş güvenliğinizi daima hep ön planda tutarak çalışın, çünkü sizler bize sağ iken lazımsınız" dedi.

Firma yetkilisi Nurettin Temizer de yeni personele görevlerinde başarılar diledi. Temizer, elektrik arıza bakım ve onarım işinin çok hassas ve aynı zamanda da tehlikeli bir iş olduğunu belirtip personelden işlerini yaparken çok dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi. Törende günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmaların ardından, 72 personel kesilen kurbanın ardından görev yapacakları yerlere hareket ettiler.

ŞIRNAK'TA 72 YENİ ELEKTRİK PERSONELİ TÖRENLE GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 13:41:05
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 00:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?