19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Dicle'nin yuttuğu cesetlerden biri bulundu

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde Dicle Nehri'nde kaybolan 5 kişiden birinin cesedi bulundu.


Dün Damlabaşı köyünden piknik yapmak için Dicle Nehri kıyısına giden ve nehirde kaybolan 5 kişinin bulunması için bugün yürütülen arama çalışmalarında Taybet Erdem'in cesedine ulaşıldı.


Taybet Ardem'in, dün nehirden cesedi vatandaşlar ve jandarma ekiplerince çıkartılan Kader Erdem'in annesi olduğu bildirildi.


İlçe Kaymakamı Ahmet Arık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arama çalışmalarına, Diyarbakır ve Van'dan gelen Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerince devam edildiğine belirterek, “Nehirde 6 kişi kaybolmuştu. Dün Kader Erdem'in bugün de annesi Taybet Erdem'in cesedi bulundu. Emine Özdemir, Kıymet Özdemir, Hacer Sevgin ve Emine Sevgin'in bulunması için çalışmalar sürüyor” dedi.

AA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 16:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vedat kaya IP: 88.249.70.xxx Tarih : 26.07.2008 22:16:15

Merhaba Ben vedat ölen şahısların akrabasıyım bu yorumu Mersinden yazıyorum bize şırnaktan bu üzücü haber geldiğinde bütün mersindeki akrabarımız kahroldu ve sinir krizi geçirdi 25.7.2008 tarihinde şırnak ` kın damlabaşı köyüne hareket ettiler bu haber hepimizi çok üzdü böyle bir olayın tekrar yaşanmaması için bütün halkımızın böyle tehlikeli yerlerde önlemlerini almasını rica ediyorum haberlerde 4 cesedin daha bulunması ve tv de fotolarınının çıkması tüm arkarabalarımızı üzdü ama kader işte kimim nezaman nerde öleceği belli olmaz allahtan geldik tekrar allah`a gideceğiz hoşçakalın