19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Doktorlar iftarda bir araya geldi

Cizre ve Silopi ilçesinde görev yapan doktorlar Celtis İlaç Şırnak temsilciliği tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Verilen İftar yemeğine geniş bir katılım sağlandı.

Silopi Grand Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Şırnak Tabipler Oda Başkanı Doktor İsmail Vesek, Silopi Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Birlik, Silopi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Fikret Karaca, Celtis Adana Saha Müdürü Mehmet Değirmenci, Celtis Diyarbakır Bölge Müdürü Murat Güler ve Şırnak bölgesinde görev yapan doktor ile hemşireler katıldı. Bölgede çalışan doktorların çok zor şartlar altında görev yaptıklarını belirten Celtis İlaç Şırnak Temsilcisi Vahap Değer amaçlarının doktorları iftar yemeğinde bir araya getirmek olduğunu ifade etti. Temsilci Vahap Değer, "Şırnak bölgesinde görev yapan doktorları böyle bir yemekte bir araya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Doktorluk kolay bir meslek değil. Ama doğuda yapmak daha zor. Doktorlarımız kısıtlı imkanlarına rağmen büyük bir özveri ile görevlerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Biz de Celtis ilaç firması olarak doktorlarımızı yaptıkları üstün hizmetlerinden dolayı bir araya getirmeyi düşündük. Bu amaçla iftar yemeğini vermeye karar verdik.

İftar yemeğimize doktorlarımızdan geniş bir katılım sağlandı. İftar yemeğimize katılan bütün doktor arkadaşlarımıza ve sağlık adına çalışan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Celtis Adana Saha Müdürü Mehmet Degirmenci ise Şırnak temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programının çok başarılı bir şekilde organize edildiğini söyleyerek iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Müdür Değirmenci ayrıca doktorları bir araya getirmekten oldukça memnun kaldığını söyleyerek firma bölgede görev yapan doktorlara ve sağlık adına çalışan herkese başarılar dilediğini sözlerine ekledi. Şırnak Tabipler Odası Başkanı Doktor İsmail Vesek doktor arkadaşlarını düzenlemiş oldukları iftar yemeğinde bir araya gelmelerini sağlayan Celtis İlaç Şırnak temsilcileri Bülent Bingül ile Vahap Değer'e çok teşekkür ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 12:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent bingül IP: 88.254.52.xxx Tarih : 22.09.2008 13:14:15

yorum yok tek kelimeyle muhteşem bir geceydi abdul vehap arkadaşımıza ve gazeteci olan abdul vehabın arkadaşına teşekür ederim abdul vehap ve gasteci arkadaşı herşeyi mükemmel organize etiler.(?)