28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

DTP'li Kaplan'dan ilginç propaganda

29 Mart Yerel seçimlere az bir süre kala milletvekillerinin seçim bölgelerindeki gezi ve ziyaretleri de hızlandı.

Şırnak Milletvekili  Hasip Kaplan seçim gezisi çerçevesinde İdil ilçesi Sırtköy beldesinde seçim bürosunun açılışına katıldı. Sırtköy beldesindeki seçim bürosunun açılışına, Silopi Belediye Başkanı Muhsin Konur, Silopi Belediye Başkan adayı Emin Tuğurlu, İdil Belediye Başkanı Resul Sadak, Cizre Belediye Başkan adayı Aydın Budak, Cizre Belediye Başkan Vekili Ahmet Dalmış, DTP il ve ilçe yöneticileri yanı sıra kalabalık bir kitle katıldı.

Seçim büronsun açılışından önce kitleye hitap eden Şırnak Milletvekili Av.Hasip Kaplan "Hükümete sesleniyorum. Bölge halkımızın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Bölgenin geçim kaynağına göre Ziraat Fakülteleri olması gerekirdi. Bu halk bir ışık arıyor. Bu ışık barıştır, adalettir ve eşitliktir. Bu yerel seçim sonucunda halkımızın gerçek yöneticileri gelecek" dedi.

Şırnak Milletvekili Av.Hasip Kaplan seçim bürosunu açılışı için getirilen renkli bir koyunu göstererek "Bakın bu hayvanın kulağında bir numara var. Bu numara bu hayvanın kimliğidir. Bu hayvanın bile kimliği var. İnanıyorum bu yerel seçimlerde halkımız gerçek kimliğini ortaya koyacaktır" diye konuştu.

Şırnak Milletvekili Av. Hasip Kaplan ve beraberindeki kalabalık daha sonra Cizre'ye hareket ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 12:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET FİDAN IP: 81.213.199.xxx Tarih : 15.03.2009 12:16:00

Helal  olsun sana kaplan  sen nereye  biz  oraya sen var oldukça biz varız çünkü varlığın varlığımızdır sen nereye biz ORAYAAAA  İDİL HALKI SENLE  GURUR DUYUYORR