28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Emniyet bahçesinde veda töreni

Şırnak Emniyet Müdürlüğü görevinden merkeze alınan Salih Gökalp, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende personeli ve halkla vedalaştı.


İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen veda törenine Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Müdür yardımcıları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balkan, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende İl Emniyet Müdürlüğü personeline hitaben bir konuşma yapan Salih Gökalp şu ifadeleri kullandı:
"Ben buraya geldim, birçok arkadaşınız beni karşıladı ve hoş geldin dedi. Bugün o arkadaşlarınızdan birçoğu burada değil ve benim gibi yeni görev yerlerinde mesleklerini icra etmektedirler. Gün geldi ben de o arkadaşlarınıza sizin bana dediğiniz gibi güle güle dedim. Ancak bir gerçek var ki insan ne zaman nerde olacağını bilemez. Bunu ancak yüce Allah bilir. Çalıştığınız her yerde sevgi ve saygı görmek istiyorsanız sizin de sevgi ve saygı göstermeniz ve bu çerçevede çalışmanız gerekir.

Ben bunu yapabildim mi, ancak Allah biliyor. Birbirinizi sevin, sayın ve eksiklerinizi, hatalarınızı görmezlikten gelmeyin. Yaptığımız her faaliyette basının desteğini her zaman gördük. Fakat devletimizin bize vereceği görevleri de yerine getirmek zorundayız. Şırnak'tan ayrılıyor olacağıma üzülüyorum. Fakat bazı taşlar yerine oturdu. Bizden sonra da daha gelişeceğine inanıyorum. Burası çok zor bir yer, ancak bir o kadar da kolay. İşi kolaylaştırmak ve zorlaştırmak aslında sizin elinizde. Bunu da insanların içine girerek onları dinleyerek kolaylaştırabilirsiniz. Dün hainler düzenledikleri saldırı ile gencecik 3 arkadaşımızı şehit ettiler. Buradan onlara Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum."


Düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşanırken İl Emniyet Müdürü Salih Gökalp'ı uğurlayanlar arasında, Bilgi İşlem Şubesi tarafından düzenlenen bilgisayar kursuna katılan çocukların da yer aldığı görüldü. Çocuklara başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları ve hayal kurmaları gerektiğini belirten Gökalp, çocuklardan derslerine çok çalışacaklarına dair söz aldı. Düzenlenen veda törenine katılan Salih Gökalp'ın eşi Handan Gökalp'in göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?