28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Emniyetten öğrencilere yardım

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis-Öğrenci Kaynaşması Projesi kapsamında; emniyet personelince temin edilen 36 adet kışlık mont ihtiyacı olan öğrencilere dağıttı.

Silopi İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya, Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, bu tür ziyaret ve yardımların polis ve halk bütünleşmesinde etkin rol oynadığını ve ziyaretlerin devam etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever İlköğretim Okulu Öğretmeni Emel Yiğit tarafından hazırlanan Polis-Öğrenci Kaynaşması Projesi kapsamında; emniyet personelince temin edilen (36) adet kışlık mont ihtiyacı olan öğrencilere dağıtıldı.

Emniyet Müdürü Öğrencilere Mont Giydirdi

Montların dağıtımına İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya, Emniyette görev yapan üst rütbeli amirler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Okul Müdürü Hakan Özdemir ve Öğretmenler katıldı. Toplanan montlar, her sınıfın en muhtaç öğrencilerine verildi.

Kapaklıkaya: “Çocukları çok seviyorum”

İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya da ‘Çocukları çok sevdiklerini, polislerin onlar için var olduğunu, bütün öğrencilerin istedikleri zaman emniyeti ziyaret edebileceklerini, bu tür yardımları yapmaya devam edeceklerini, bu işte ön ayak olan Öğretmen Emel Yiğit başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürüne teşekkür ettiğini’ belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar ise ‘İlçe Emniyet Müdürü ve personeline, projeyi hazırlayan Öğretmen Emel Yiğit’e teşekkür ettiklerini, bu projenin bütün öğretmenlere örnek teşkil edeceğini’ söyledi.

Çocuklar da, polis amcalarının bu sıcak ve yardımsever davranışlarından çok etkilendiklerini, polisleri çok sevdiklerini ve her zaman emniyeti ziyaret edeceklerini söylediler.

Kadir Barış - Silopi / KENTHABER
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 13:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?