28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Engelli öğrenciye öğretmen yardımı

Şırnak'ın Cizre İlçesi Varlık köyünde ikamet eden özürlü öğrenciye Menderes İlköğretim Okulu öğretmenlerinden anlamlı bir yardım geldi.

Cizre'ye bağlı Varlık Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören özürlü Abdurrahman Gölgem'e Cizre Menderes İlköğretim Okulu öğretmenlerinden yardım eli uzandı. Varlık köyünde ikamet eden ve doğuştan özürlü olan küçük Abdurrahman arkadaşlarının yardımı ile her gün okula gidip geliyor. Küçük Abdurrahman hem arkadaşlarına yük olmamak için hem de istediği zaman köyde dolaşmak için yetkililerden ve duyarlı insanlardan akü ile çalışan bir tekerlekli sandalye istemişti.

Küçük Abdurrahman'a, Cizre Menderes İlköğretim Okulu öğretmenleri sahip çıkarak kendi aralarında topladıkları bir miktar para ile küçük öğrenciye maddi destek verdiler. Öğretmenler kendi aralarında topladıkları parayı okulu temsilen iki öğretmen görevlendirip köyde yaşayan Küçük Abdurrahman'a ulaştırdılar. Eğitim gördüğü Varlık İlköğretim Okulu'nda küçük öğrenciyi ziyaret eden öğretmenler parayı küçük öğrencinin öğretmenine teslim ettiler. Abdurrahman Gölgem ise, ''Bana yardım eli uzatan bütün öğretmenlere sonsuz teşekkür ediyorum"

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 13:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?