19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Esnafa kolaylık sağlanacak

ŞIRNAK BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN UYSAL:

Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, Sanat Sokağı'nda bulunan belediye başkanlığına ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnaflara gerekli kolaylıkların sağlayacağını belirtti.

Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, merkez Sanat Sokağı'nda bulunan Belediye Başkanlığı'na bağlı iş yerlerinde hizmet veren esnaflara kira konusunda gereken kolaylıkları sağlayacaklarını, hizmet veren esnafların bir sıkıntılarının olması halinde ilgili birimleri bildirmelerini istedi. Belediye Başkanı Uysal, "Belediye olarak biz üzerimize düşeni seve seve yapmaya hazırız. Şırnaklı vatandaşların ekonomik sıkıntılar yaşamaması için dükkan ve konut sahiplerinin de gereken duyarlılığı göstereceğine

inanıyoruz. Şırnak'ı yaşanabilir bir kent yapma konusunda gayretlerimiz sürecek. Gerçekleştireceğimiz hizmetlerle şehrimizi daha iyi ve güzel bir noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz. Kent merkezinde yapılması gerekli görülen yeni yollar için Şırnak Belediyesi Fen İşleri ekibi çalışmalarını hızlandırdı. Şehir merkezinde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Kent merkezinde yapılması gerekli görülen yeni yollar için Şırnak Belediyesi Fen İşleri ekibi kolları sıvadı. Şırnak Belediyesi Fen İşleri ekibi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları Merak Sokak'ta devam ediyor. Daha önce kentin ana caddelerinde yapılan parke taşı döşeme çalışması Merak Sokak'ta da devam ediyor. Daha önce de 21. Cadde, Gümüş Sokak ve Piyale Caddelerinde yol parkeleme çalışmaları tamamlandı. Kış olduğundan ilk olarak yolun zeminini oluşturmayı planlayan Fen İşleri ekibi daha sonra topraklı olan yolun üzerine stabilize malzeme döktükten sonra önümüzdeki yıl 400 metre parke taşı döşemesi ve yolun her iki tarafına taş duvar öreceğiz. Kent merkezine ulaşımı sağlayan yolların daha kolay olabilmesi için yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kazandırdık. Şırnak'ı yaşanabilir bir kent yapma konusunda gayretlerimiz sürecek. Gerçekleştireceğimiz hizmetlerle şehrimizi daha iyi ve güzel bir noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz. Tek gayemiz kentimizi yaptığımız hizmetlerle yaşanır bir kent haline dönüştürmektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 12:50:02
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 00:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?