19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Fahrettin Akyıl'dan ŞTSO'ya ziyaret

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Akyıl, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Biz bölge odaları olarak bölgenin yararına olan her projeye destekleyerek imza atmaya hazırız" dedi.

TOBB yönetim kurulu üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Fahrettin Akyıl, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ŞTSO) ziyaret etti. ŞTSO Başkan Osman Geliş ve Meclis Başkanı Sıddık Basan'ı makamlarında ziyaret eden Akyıl, başkanlığa bir süre önce seçilen Osman Geliş'e hayırlı olsun dileklerinde bulunurken yeni yönetim kurulu ve Meclis kurulu üyelerini de kutladı.

DTB Başkanı Akyıl ziyaretleri sırasında, "Biz bölge odaları olarak bölgenin yararına olan her projeye birlikte imza atmaya hazırız" şeklinde konuştu.

ŞTSO Başkan Geliş, Şırnak gezisi anısına Akyıl'a bir plaket verirken Akyıl da Şırnak gezisi anısına Başkan Geliş'e bir atkı hediye etti. Şırnak'a, ziyaret ettiği Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Elçi'yle beraber gelen DTB Başkanı Akyıl, TOBB olarak Şırnak'taki odalara daha büyük imkanlar sunmak için her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?