28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Funda Arar'dan moral

Şırnak Valiliği'nce, jandarmanın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ve ÖSS'ye girecek öğrencilere moral vermek amacıyla düzenlenen konserde pop müzik sanatçısı Funda Arar sahne aldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi, jandarmanın kuruluşunun 170. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara Şırnak Valisi Ali Yerlikaya ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu tarafından ödülleri verildi.

ÖSS'ye girecek öğrencilerin moral ve motivasyonu amacı ile düzenlenen konserde Funda Arar'ı izlemeye gelen binlerce kişi coşkulu saatler yaşattı. Konser için geniş güvenlik önlemleri alındı. Konser bitiminde Arar'a Valilik ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Funda Arar, Valiliğe teşekkür ederek, jandarmanın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ve ÖSS'ye girecek öğrenciler için konser vermekten büyük gurur duyduğunu belirtirken jandarmanın 170. kuruluş yıldönümünü kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 13:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil IP: 78.163.78.xxx Tarih : 15.06.2009 13:24:40

sayın valimize sonsuz tşk ediyorum bize böyle güzel bir konser düzenlediği için ve funda ararda burdan sonsuz tşk ediyorum