19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Futbola hayırsever desteği

ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Futbol Spor Okulu' projesi kapsamında eğitim gören 160 genç için 50'şer tişört ve şort hediye edildi.

Futbol Spor Okulu Proje Koordinatörü M. Sami Birlik, Şahin Kuyumculuk adına Bayram İlhan'ın Futbol Spor Okulu'ndaki 160 genç için 50'şer tişört ve şort hediye ettiğini söyledi. Futbol Spor Okulu'ndaki gençlerin desteklenmesi gerektiğini belirten Birlik, "Gençlerimizle birlikte 2010'da 13-15 yaş arası deplasmanlı gençler ligine katılmayı düşünüyoruz. Bunun dışında Şırnak'ta düzenlenecek olan amatör lig için de yetenekli gençlerimizden oluşturacağımız bir takımla katılmayı düşünüyoruz" dedi.

Tişört ve şort yardımında bulunan Bayram İlhan da spor yapan gençlerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. İlhan, "Şırnak'ta yalnız futbolla değil herhangi bir spor dalıyla ilgilenen gençlerimizin tümünün desteklenmesi gerekir. Ben imkanlarım ölçüsünde bu konuda elimden gelen yardımı yapıyorum. Şırnaklı işadamlarımızın ve mülki idari amirlerimizin de bu konuda gençleri desteklemelerini istiyorum. İlimizde çok yetenekli gençler var. Bu gençlerimizin hem maddi hem de manevi olarak desteklenmesi gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Futbol Spor Okulu'nda kaptanlık yapan Hidayet Tatar ise spor malzemesi konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Şırnak'ta çok yetenekli gençlerin olduğunu belirten Tatar, "Burada çok yetenekli arkadaşlarımız var. Fakat imkanlarımız çok kısıtlı. Spor malzemelerimizin çoğu eksiktir. Hocalarımız bize gerektiği kadar ilgi gösteriyor. Ama tozluklarımız, dizliklerimiz ve birçok spor malzememiz eksiktir. Şırnak'ta çok yetenekli arkadaşlarımız var. Onların birçoğu büyük kulüplerde oynayabilecek seviyededir. Ama imkanlarımız çok kısıtlı, Şırnaklı hayırsever işadamlarımızdan destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 10:41:00
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 11:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?