27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞIRNAK

Gabar ve Cudi'de sıcak temas

Şırnak'taki Gabar ve Cudi dağlarında sabaha karşı başlatılan operasyonlarda teröristlerle sıcak temas yaşandığı, 20 kadar teröristin çembere alındığı belirtildi.

Saat 04:30 sırlarında Gabar Dağı'nda Mehmetçikle bir grup terörist arasında sıcak temas yaşandı. Sıcak temas haberiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait skorsky helikopterlerle bölgeye asker çıkarması yapıldı. Tümenden havalanan 4 adet kobra helikopter Gabar dağlarında teröristlerin bulunduğu bölgeye bomba yağdırdı.

Öte yandan, bir grup teröristin Cudi Dağı'ndaki tepelerin arasına saklandıkları duyumunu alan Mehmetçik, bu bölgeyi kara ve havadan taradı. Her iki operasyonda 20 kadar teröristin ablukaya alındığı belirtiliyor.

Bu arada, Kuzey Irak'a geçemeyen 100 dolayında teröristi Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda sıkıştıran güvenlik güçlerinin operasyonları devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 11:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail IP: 88.234.244.xxx Tarih : 30.10.2007 13:33:24

pkk sorunu bitmez bu arkalarındaki namussuzlar barzani namussuzu 1.sırada olmak üzere bizi hergeçengün yiyip bitiriyor ne zamn bitecek bu kabus kuzey ırakı kökünden bombalama yağmuruna tutmanın zamnı geldi barzani denen terör örgütü ele başı da olmaz üzere en başta onun işinin bitirlmesi gerekiyor yoksa çözülecek gibi deil bu sorun!