27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞIRNAK

Görenleri şaşırtan manzara!

Şırnak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, (SYDV) köy okullarına yapılan giyecek yardımı sırasında Şırnak Valisi Osman Güneş’in eşi Ayşe Güneş ve beraberindekiler, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Yardım kapsamında Şırnak’ın Özveren, Geçitboyu, Araköy, Balveren, Kızılsu, Kumçatı, İkizece köyleri ve beldelerinde bulunan okullarda eğitim gören öğrencilere bot ve ayakkabı dağıtıldı. Gittiği her okulda öğretmen ve öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Şırnak Valisi Osman Güneş’in eşi Ayşe Güneş, yardım dağıtımı sırasında çocukların ayağındaki ıslak çorapları çıkararak, yeni çorap giydirdi.

Balveren Beldesi’ndeki ilköğretim okuluna malzeme dağıtımı sırasında Ayşe Güneş ve beraberindekiler, ilköğretim okulunun tuvalet, çay ocağı olarak kullanılan öğretmenler odasına bırakılmış yemek tabakları içerisindeki artıkları, toz kaplamış televizyonu ve bilgisayarları, okul bahçesindeki çöp yığınlarını görünce okulun ve öğrencilerin içinde bulunduğu sağlıksız ve ilkel koşullar karşısında şaşkınlığını ve kızgınlığını gizleyemeyerek, okul yetkililerini sorumsuz ve duyarsız oldukları gerekçesiyle azarladı.

ŞIRNAK (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 12:52:18
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 17:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?