19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Görümlü'de BTP binası açılışı yapıldı

Silopi ilçesi Görümlü beldesinde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) binası düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Silopi'ye bağlı Görümlü beldesinde düzenlen açılış törenine BTP Genel Başkan Yardımcıları Mali Müşavir Sami Demiray, Avukat Zühtü Kazancı ile Alaattin Özkar, Görümlü Belde Başkanı Nesim Elçe, BTP'li Görümlü Belediye Başkan adayı Abdurrahim Kutlutekin ve vatandaşlar katıldı. Parti binasının açılış töreni nedeni ile konuşma yapan Görümlü Belediye Başkan adayı Abdurrahim Kutlutekin belde için bir dönüm noktasında olduklarını söyledi.

Açılış töreninin ardından bir konuşma yapan BTP'li Alaattin Özkar, BTP'nin diğer partilerden farklı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"BTP, küreselleşmeye karşı milli duruşu temsil etmektedir. Milletimizi ayağa kaldıracak somut projeleriyle Türkiye'mizi lider ülke yapacak iradeye sahip tek partidir. Kalbi, vatan ve millet sevgisi ile dolu, ülkemizi ve milletimizi yüceltmeyi gaye edinen, devletimizin ilelebet yaşatılmasında kararlı kadrolarla inanç, fikir ve azimle insanımıza hizmet etmeyi gaye ediniyoruz. Görümlü halkının BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'a ve Bağımsız Türkiye Partisi'ne göstermiş olduğu yoğun ilgi çok memnuniyet vericidir. Bu ilgi, Prof. Dr. Haydar Baş'ın ortaya koyduğu ve bu ülkede yaşayan her ferdi kucaklayan anlayışının ispatıdır. Kalbi vatan aşkıyla çarpan tüm insanımızı ve Şırnaklıları partimize bekliyoruz. Gelsinler ve yıllardır süregelen çilelerimizden bizleri kurtaracak olan BTP ile Prof. Dr. Haydar Baş ile buluşsunlar."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 16:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?