28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı

ŞIRNAK'TA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYE ÇIKARTILDI

Şırnak'ta artan terör saldırılarının ardından güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. Kent merkezinde 5 ayrı noktada araç kontrolü yapılırken, açık olan tüm işyerleri de denetlendi.

Türkiye'nin yüreğini yakan şehit haberlerinin ardından Şırnak il merkezinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Şehir merkezinin giriş ve çıkışları özel harekat timlerince kontrol altına alınırken 5 ayrı noktada yaklaşık 500 polisin katılımı ile 'Huzur73' adlı bir operasyon düzenlendi.

Yapılan yol kontrollerinde şüpheli bulunan araçların içerisi didik didik aranırken, araçtan indirilen sürücü ve yolcuların üst araması büyük bir titizlikle yapıldı. Vatandaşların T.C. kimlik numarası ve plaka sorgulaması ise polis telsizleri aracılığı ile Emniyet Müdürlüğü'nden yapıldı. Polis araçlarda kimliksiz buldukları bazı gençlerin yakınları ile irtibata geçtikten sonra araçların geçişlerine izin verdi. Yol kontrollerinin yanı sıra polisler şehir merkezinde açık olan internet kafe ve kahvehanelerde denetim yaptı. Üst araması ve kimlik sorgulaması yapan polisler 3 saat süren denetimin ardından 'Huzur73' operasyonunu sona erdirdi.

ŞIRNAK'TA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYE ÇIKARTILDI
ŞIRNAK'TA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYE ÇIKARTILDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 13:54:01
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 14:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?