28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Habur personeline takdir belgesi

Şırnak Valiliği Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda görev yapan personeli takdirname ile ödüllendirdi. Valilik ayrıca başarılı personele takım elbise dağıttı.

Şırnak Valiliği Habur Sınır Kapısı'nda görev yapan polislere, Habur Mülki İdare Amirliği'nde çalışan gümrük muhafaza memurlarına, kolcu memurları ve kolcu muayene memurlarına başarılılarından dolayı takdirname belgesi sunduktan sonra takım elbise dağıttı. Habur Sınır Kapısı'nda görev yapan 138 memuru ödüllendirdiklerini belirten Habur Mülki İdare Amiri Şırnak Vali yardımcısı Abdullah Akdaş, Habur'da çalışan personelin övgüyü hak ettiklerini söyledi.

Akdaş Habur Sınır Kapısı'nda çalışan personele yönelik konuşmasında, "Gerçekten güzel ve yoğun çalışıyorsunuz. Bunu gören görüyor, bilen biliyor. Bir ilin en büyük mülki idare amirinin görmesi ise farklı bir olay. Şırnak Valisi'nin buraya gelerek sizin çalışma performansınız ve şartlarınızı görerek bunu değerlendirmesi ve bunu takdir belgesi ile ödünlendirmesi, her memurun görebileceği ve meslek hayatında yaşabileceği sıradan bir olay değildir. Ben bu açıdan sizleri tebrik ediyorum. İlin mülki idare amiri hükümetin ve devletin temsilcisi sizi bu yoğun
gayretinizden dolayı tebrik ediyor ve bu takdirnameyle ölümsüzleştirmek istiyor" dedi.

Vali yardımcısı Akdaş konuşmasının ardından takım elbise ve takdirnameleri tek tek sahiplerine takdim etti. Takdirname alan Habur personeli de kendilerini unutmayan Şırnak Valisi Ali Yerlikaya'ya teşekkür ettiklerini söylediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 14:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?