19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Halterciler Kayseri'ye iddialı gitti

ŞIRNAKLI HALTERCİLER KAYSERİ'YE UMUTLU GİTTİ

Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü 19-21 Şubat tarihleri arasında Kayseri'de düzenlenecek halter şampiyonasına iddialı gidiyor. Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonaya 4 sporcuyla katılıyor.

Kayseri'de düzenlenecek şampiyonaya katılmak için Halter Antrenörü Beytullah Birlik, Milli Halter Hakemi Ayşe Koca ile sporcular İbrahim Bahşiş, Hüseyin Ölgen, Mehmet Nuri Taşar ve İslam Taşar yola çıktılar. Şampiyonada Şırnak'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Antrenör Birlik, "Şampiyonaya 4 sporcu ile katılıyoruz. Bize yardımlarından dolayı Gençlik Spor İl Müdürümüze ve Sosyal Yardımlaşa Vakfı'na çok teşekkür ediyoruz. İki yıldız, iki genç olmak üzere 4 sporcu ile şampiyonaya

katılıyoruz. Büyükler Halter Şampiyonası'na İbrahim Bahşiş, Hüseyin Ölgen, Mehmet Nuri Taşar ve İslam Taşar isimli sporcularımızla katılıyoruz. Daha önce yıldızlarda Türkiye derecesi almış sporcumuz var. Yine Hüseyin Ölgen isimli öğrencimiz gençlerde Türkiye üçüncüsü olmuştu. İyi hazırlandık. Şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edip iyi bir derece ile dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 11:30:03
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 13:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?