19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

HAS Parti seçim startını verdi

HAS PARTİ ŞIRNAK'TA SEÇİM STARTINI VERDİ

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Şırnak İl Başkanı İskan Uçar il ve ilçe başkaları ile gerçekleştirdiği tanışma toplantısında seçim startını verdiklerini söyledi.

HAS Parti Silopi ilçe teşkilatında gerçekleştirilen tanışma toplantısına Has Parti İl başkanı İskan Uçar, Silopi İlçe Başkanı Tayyar Uçar, Merkez İlçe Başkanı Ömer Arasan, Cizre İlçe Başkanı Bülent Müldür, İdil İlçe Başkanı Mehmet Acet, Beytüşşebap İlçe Başkanı Kadir Ataman, Silopi Başverimli Belde Başkanı İdris Muslu ve Merkez İlçe Belde Başkanı Naci Demir katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı İskan Uçar toplantının iki amacının olduğunu söyleyerek, "Birinci amacımız ilçe başkanlarımızı bir araya

getirerek, kaynaşma ve tanışmalarını sağlamaktı. İkinci amacımız ise 2011 yılı haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimler hazır olduğumuzu ve seçim startını Has Parti olarak Şırnak'ta verdiğimizi duyurmaktı" şeklinde konuştu.

Has Parti'nin Şırnak'ta aktif rol alacağını ve her türlü sorunun üzerine gideceklerini belirten Uçar, Şırnak halkını partilerine katılmaya davet etti.

HAS PARTİ ŞIRNAK'TA SEÇİM STARTINI VERDİ
HAS PARTİ ŞIRNAK'TA SEÇİM STARTINI VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 11:31:03
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 17:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sırnak serhat IP: 88.224.182.xxx Tarih : 25.01.2011 20:21:16

bence has parti silopide seçim startını vermekle yanlış yapmıştır.kadroyu okurken dikkatimi çeken bir isim oldu tayar uçar anap ilçe başkanlığı yapan tayar uçar değilmi?anap iktidarı döneminde tipicten sağladığı rantla kendisine fabrika kuran araziler alan son modal araçlara binen tayar uçardır sanırım.sayın kurtulmuş şırnakta adamı bulamadında parti yöneticiliğine bunu getirdin sizin gibi ülkeye umut veren bir liderin bu yanlışı yapmaması lazım birde diğer ilçe başkanlarına bakıyorum her biri kendi oyu dışında partiye oy kazandıramayacak insanlardır . hayırlı olsun diyelim ama çok üzgünüm