19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Hayat Boyu Öğrenme projesi

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon ekibi tarafından ''Hayat boyu öğrenme'' projesi kapsamında yardım masası oluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon ekibinden İbrahim Barca ve Celal İtler, ''Hayat Boyu Öğrenme Yardım Masas'' olarak hizmet verdiklerini söyledi.

Projeler Koordinasyon ekibinden İbrahim Barca konu ile ilgili şu bilgileri verdi:
"İPA'nın (Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı) 4. bileşeni olan 'İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı' kapsamında 3 hibe programının (İşkur-Kadın İstihdamını Artırmaya Yönelik Hibe Programı/SGK-Yenilikçi Önlemlerle Kayıt Dışı İstihdamı Önlemeye Yönelik Hibe Programı/MEB-Hayat Boyu Öğrenme Hibe Programı) teklif çağrıları yapılmış olup Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olan Hayat Boyu Öğrenme Programı Hibe Projeleri için ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yardım masası oluşturulmuştur. Proje başvurusu için gerekli dokümanlar ve bilgiler yardım masamızdan temin edilebilir. İlimizde bulunan kamu kuruluşları, okullarımız, sivil toplum kuruluşları ve üniversitemiz söz konusu hibe projelerine başvurabilir. Proje başvuruları için son müracaat tarihi 01 Haziran 2009'dur."
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?