28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

HEM'den öğrencilere kayıt uyarısı!

ÖĞRENCİLİK DURUMU SİLİK OLANLAR KAYITLARINI YENİLEYEBİLECEK

Şırnak'ın Silopi Halk Eğitim Merkez Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Kaya, 2 defa üst üste kayıt yenilemeyerek öğrencilik durumu "Silik" duruma düşen açıköğretim öğrencileri kayıt bedellerini ödeyerek kayıtlarını yenileyebileceklerini söyledi. Kayıt yenileme işlemlerinin 19 Mart 2010 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Kaya konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Açıköğretim Lisesine kayıtlı olan ancak iki defa üst üste kayıt yenilemeyerek öğrencilik durumu "Silik" duruma düşen öğrenciler, kayıt yenileme tarihlerinde kayıt yenileme bedelini yatırdıktan sonra, Halk Eğitimi Merkezine başvurarak kaydını yenileme (Silik Form-C) işlemi yaptırabilecekleri söyleyerek kayıt yenileme bedellerinin Ziraat Bankası, Halk ve Vakıflar Bankası'na yatırılacağı belirtti. Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Kaya

ayrıca, 1991 ve daha öncesi doğumlular için, askerlik durumunu bildiren "ilişiksiz, terhis veya muaf" belgesi olanların da (Silik Form-C) kayıt işlemini 19 Mart 2010 Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilecekleri kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 12:54:05
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 18:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?