19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Hizmet içi bilgilendirme semineri

Şırnak Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde görevli personele hizmet içi bilgilendirme semineri verildi. Dün verilen seminerde tüm personel yeni mevzuat hakkında bilgilendirildi. 

Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü personeline yeni mevzuat hakkında hizmet içi eğitim verildi. Bayındırlık Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminere personelin yanı sıra Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Sevimiş de katıldı. Seminerde yeni mevzuat hakkında bilgi verildiğini belirten Sevimiş şunları söyledi:
"Yaklaşık bir hafta boyunca devam edecek seminerde çalışanlarımız yeni mevzuat hakkında bilgilendiriliyor. Şırnak 1. ve 2. deprem bölgesinde olduğu için seminerde personelimiz depreme dayanıklı inşaatlarının esasları hakkında bilgilendiriliyor. Genel amacımız yapılan tüm yatırımların uygun olarak zamanında ve kaliteli inşa edilmesidir." 

Sevimiş, Şırnak'a yapılan yatırımları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını belirterek, "Ülkemizin kıt imkanlarını en rasyonel biçimde değerlendirmeyi ve bunları halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Şırnak'ta yapılacak olan tüm yatırımları bundan sonra depreme dayanıklılık esasına göre inşa edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 16:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?