28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

İdil çamur ve tozdan kurtuluyor

Şırnak'ın İdil ilçesinde belediye ilçe merkezindeki Yukarı Mahalle İstiklal Caddesi'nde kilit taşı döşeme çalışmaları başlattı.

İdil Belediyesi'nin yaklaşık 6 bin metrekare parke taşı döşemesinin yapılacağı ilçe merkezindeki İstiklal Caddesi'nde çalışmaları bir haftadır sürüyor. 15 kişililik bir ekibin görev aldığı parke taşı döşeme çalışmalarının yaklaşık 1 ay süreceği tahmin ediliyor.

İlçe merkezindeki İstiklal Caddesi'nde oturan vatandaşların memnun olduğu çalışmalarda halk yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmanın sevincini yaşıyor. Çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yukarı Mahalle Muhtarı M. Şerif Eğdemir şöyle konuştu:  "Yıllardır sokaklarımız geçilmez durumda. Yazın tozdan kışın çamurdan adeta geçilmiyor. Bu parke taşı döşemesinden sonra daha rahat edeceğiz. Çalışmalardan dolayı İdil Belediye Başkanı ve Belediye Encümeni ile çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederim."

Parke taşı döşeme çalışmalarının ara sokaklarda sürdüğü Yukarı Mahalle'nin sakinleri ise çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 13:41:34
Güncelleme :4 Haziran 2009 Perşembe 15:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?