19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

İdil Müftülüğü'nden toplu açılış

İDİL MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN TOPLU AÇILIŞ

Şırnak'ın İdil Müftülüğü tarafından Merkez Camii bünyesinde yapımı tamamlanan Diyanet İşleri Başkanlığı kitap bürosu, okuma salonu, kütüphane ile Cami Yetim Derneği'nin yeni hizmet bürosu düzenlenen törenle bugün açıldı.

Açılış törenine İdil Müftüsü Hasan Yardak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nasrettin Kaya, Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş, Özel İdare Müdürü Hasan Özkan, Tarım Müdürü Ayhan Buğday, PTT Müdürü Abdurrahim Tanrıverdi, Yeni Mahalle Muhtarı M. Selim Zeynaloğlu, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Satış bürosu kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı yayınları başta olmak üzere diğer yayınevlerine ait bütün dini kitapların temin edilebileceği; ayrıca kütüphanede öğrencilerin

faydalanabileceği, okuyup ödev yapabileceği çeşitli kitaplar bulundurulacak. Açılış ile ilgili bilgi veren CAMİDER Yönetin Kurulu Başkanı Salih Çağlı, "İdil ilçemizin ihtiyaç duyduğu büyük bir kültürel eksiklik giderilmiş olup bu bina ve içindeki her şey ilçemize hizmet etmek amaçlanmıştır. İlçemizde yetim ve yoksullar ile camilere yardım amacıyla kurulan Cami Yetim ve Yoksul Derneği'nin yeni hizmet bürosu açılarak hizmete girmiştir. Daha iyi hizmet sunabilmek ve yetimlerin ihtiyaçlarını giderebilmek için gerekli olan halkımızın ulaşabileceği bir mekan açılmıştır" dedi.

Açılış katılımcılara ikramla tamamlandı.

İDİL MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN TOPLU AÇILIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:55:03
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 18:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?