28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

İdil'de 'Hele Bi Gel' kafe açıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde sosyo kültürel hayata renk katacak değişik bir mekan hizmete girdi. İdilli genç bir girişimci Ömer Faruk, memleketinde "Hele bi gel" isimli Cafe Restaurant açtı.

"Hele bi gel" Cafe Restaurant İstiklal Caddesinde yeni inşa edilen iş merkezinde hizmete girdi. Açılışa İdil ilçe Kaymakamı Fatih Sevinç, Belediye Başkanı Resul Sadak, Emniyet Müdürü Adnan Başar, kamu kurum amirleri, vatandaşlar ve ilçe esnafı katıldı. Görkemli bir açılışla hizmete giren "Hele bi gel Cafe Restaurant"ta, deniz ürünleri, tatlı çeşitleri, yöresel yemekler, ızgara çeşitlerinin yanısıra restoran bölümünde, Lig Tv, Çocuk kulübü, Cafe bölümünde; nargile, kütüphane, yöreye özgü Şark köşesi, modern dinleme köşeleri bulunuyor.

İşletme Müdürü Ömer Faruk," Cafe ve Restaurant sektöründe 19 yıldır çalışıyorum. Bu işin üniversitesini alaylı öğrenerek bitirdim. Türkiye'nin en üst sosyetesine hizmet verdim. Birçok işletmede müdür olarak çalıştım. Bana göre göçebe olmanın zamanı bitti. Kapımıza yani ilçemize döndük. Dışarıda 19 yıl da öğrendiklerimizi, milletimize hizmet olarak vermek istiyoruz. Çok değişik bir mekan açıyoruz. Cafe ve Restaurant aynı mekanda olacak. Haftada bir çiğ köfte eşliğinde müzik olacak. Maçlar izlenebilecek, önemli günlerde aktiviteler olacak. Hizmeti beğenmeyenler parayı vermesin diyorum."dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 16:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin uçar IP: 85.96.190.xxx Tarih : 6.07.2009 13:40:18

merhaba cafeniz  ve restornt bölümü çok güzel artı yemekler harikçalışmalarınızın devamını isteriz ...