19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

idil'de kaçak elektrik uyarısı

İdil ilçesi DEDAŞ İşletme Şefliği tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan DEDAŞ İl Müdürü Haluk Gürcan kaçak elektrik konusunda uyarılarda bulunarak, ''Kaçak elektrik tüketimi yatırımı engelliyor'' dedi.

İdil Yatlı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına İdil Kaymakamı Fatih Sevinç, DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Haluk Gürcan, tüm daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Bilgilendirme toplantısında kaçak elektrik tüketimi ve çözümü hakkında geniş bilgi verildi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan DEDAŞ İl Müdürü Haluk Gürcan, "Ülke genelinde elektrik israfı had safhada. Bunu en aza indirmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Eğer yatırımların devam etmesini istiyorsak öncelikle kaçak elektrik kullanımını ve israfı önlemeliyiz. İlimiz genelinde harcanan enerji ve tahsil edilen para miktarı arasında derin bir uçurumun olduğunu görüyoruz. Kaçak elektrik tüketimi yatırımı engelliyor. Bu açığı kapatmak, kesintisiz enerji sağlamak ve bölgemize yatırımların devam etmesi için kaçak elektrik kullanımının önüne geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 16:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yeter IP: 85.104.56.xxx Tarih : 23.11.2008 17:17:18

il müdürüne sormak gerekiyor şırnak genelinde kaç tane kaçak kontrol ekibi var.konuşmak kolay geliyor.kaçak ekiplerini dağıtmak için çıkmamaları için neler yaptığını birde anlatsa çok güzel olacak.