28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

İdil'de trafik kazası: 2 yaralı

İDİL'DE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Şırnak'ta domates yüklü bir kamyonetin lastiğinin patlaması nedeni ile karşı yönden gelen bir kamyona çarpması sonucu iki kişi yaralandı.

Kaza, İdil-Cizre karayolu Kuak köyü Saklan Deresi üzerindeki köprü girişinde meydana geldi. Batman istikametinden gelen ve domates yüklü olan Abdulcabar Öner yönetimindeki 73 DD 167 plakalı kamyonet ön lastiğinin patlaması sonucu Şırnak istikametinden İdil istikametine doğru seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği ismi belirlenemeyen 73 AD 636 kamyona çarptı. Meydana gelen trafik kazasında domates yüklü kamyonette bulunan Abdulcabar Öner ile Hacı Altay yaralandı. Çevreden geçen vatandaşların durumu 112

Acil Servis'e bildirmesi ile birlikte kaza mahaline gelen ambulanslar yaralıları Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırırken kamyon sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Meydana gelen trafik kazasında domates yüklü kamyonette bulunan domatesler yola savrulurken araç kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeni ile İdil- Cizre karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

Olay yerine gelen jandarmanın ve trafik polislerinin kaza ile ilgili raporlarını tutmasının ardından kaza yapan araç yoldan çekilip yola savrulan domatesler temizlendikten sonra İdil-Cizre Karayolu tekrar trafiğe açıldı. Kazada yaralanarak Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Abdulcabar Öner ile Hacı Altay'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İDİL'DE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
İDİL'DE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
İDİL'DE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 10:20:01
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 11:22:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?