28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Jandarmadan Koruculara moral pikniği

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Jandarma Komutanlığı köy korucularına moral vermek için piknik düzenledi. Pikniğe Kaymakam Murat Uzunparmak da katıldı.

Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı'nca ilçe merkezinde görev yapan geçici köy korucularının moral ve motivasyonunu artırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Çeper Yaylası'nda organize edilen pikniğe Beytüşşebap Kaymakamı Murat Uzunparmak, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Salan, Sulh Ceza Hakimi Emrah Tanyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Şahin, İlçe Emniyet Amiri Cengiz Gündüzpolat çok sayıda geçici köy korucusu ile ilçenin ileri gelenlerinden vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Uzunparmak piknikte yaptığı konuşmada, sosyal etkinliğin sınırlı olduğu ilçede yapılan bu tür sosyal etkinliklerin moral ve motivasyona katkı sağladığını vurguladı. Kaymakam Uzunparmak, bu tür sosyal etkinliklerin her yıl yapılmasını planlandıklarını belirterek organizasyonda emeği geçen Jandarma Komutanlığı'na, korucu başlarına ve geçici köy korucularına teşekkür etti.

İlkbahar mevsimiyle birlikte vatandaşların piknik alanlarına akın ettiği bugünlerde geçici köy korucuları piknikte gönüllerince eğlenerek stres attılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 12:11:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?