19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Kendileri gibi resimleride şirin

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki anaokulu öğrencilerin yaptığı resimler sergilendi.
Cizre'deki anaokullarında eğitim gören öğrencilerin yaptığı resimler Cizre Öğretmenevi'nde düzenlenen sergiyle görücüye çıktı. Kaymakam Cihan Demirhan'ın eşi Fatma Demirhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler resim sergisini gezdi.

Cizre Öğretmevi'nde düzenlenen resim sergisinin açılışında kısa bir konuşma yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, "Eğitimin temel direğinin okul öncesi eğitimden geçtiğini bildiğimizden Cizre'de okul öncesi eğitime gereğinden
fazla bir emek sarf ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlk sene birkaç okul öncesi okulumuz bulunurken şimdi nerdeyse Cizre'nin kapasitesini yakalanmış bulunuyoruz. Nerdeyse tüm okullarımızın bünyesinde anaokulu sınıfı açmış durumdayız. Bu da onu gösteriyor ki Cizre ilerisi için umut vaat ediyor.

Şimdi görmüş olduğumuz sergi okul öncesinde olan öğrencilerin ne kadar başarılı olduğunu ve ileride bu öğrencilerin neler yapacaklarının birer göstergesidir. Bugün bu yaşlarda bunları yapabilen bireyler yarın toplum için daha önemli şeyler yapacaklarından hiç kuşkumuz bulunmamaktadır. Ben bu anlamda bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm eğitimci arkadaşlarımı kutluyorum ve bunca güzellikleri bizlerle paylaşan öğrencilerinde gözlerinden öpüyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 14:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?