28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

KOSGEB sinerji odağı açıldı

ŞIRNAK'TA KOSGEB SİNERJİ ODASI AÇILDI

KOSGEB Sinerji odağı, Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde hizmete girdi. Sinerji odağının hizmete girmesiyle KOSGEB'ten en az yararlanan Şırnak bu zinciri kırarak esnaf daha fazla KOSGEB nimetlerinden yararlanacak.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş yaptığı açıklamada "KOSGEB sinerji odağı 1 nisan itibarıyla açılmıştır. Odamızın altyapısından yararlanılarak hizmette girecek KOSGEB için TSO olarak her türlü desteği sağlamayı kendimize görev biliyoruz. KOSGEB kurulduğundan beri ilk defa Aralık 2010 tarihinde üyelerimiz yararlanabilmiştir. KOSGEB'in hizmete girmesinde ve üyelerimize destekleri olan herkese teşekkür eder, KOSGEB sinerji odağına atanan Selman Bahşiş'e başarılar dilerim" dedi.

KOSGEB personeli olarak atanan Selman Bahşiş göreve başladı. ŞTSO hizmet binasının zemin katında faaliyete giren KOSGEB sinerji odağı oda üyelerine daha önceki KOSGEB'e müracaat eden üyelerin dosyalarının onayı için 700 km (gidiş-geliş ) olan Diyarbakır iline gitmek zorun kalıyordu. Geliş; KOSGEB'in açılmasında büyük katkı sağlayan Vali Vahdettin Özkan'a KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan'a Diyarbakır Bölge Müdürü Sait Şahiner'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 18:09:04
Güncelleme :8 Nisan 2011 Cuma 16:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?