27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞIRNAK

Kutlamalara yağmur engeli

Şırnak’ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, yağmurun azizliğine uğradı. Gençler, 2 aylık bir çalışma ve emek sonucu hazırladıkları gösterilerini, yağmur nedeniyle sunamadı.

Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kutlamalara stadyumda devam edildi.

Kutlamalara, Şırnak Valisi Osman Güneş, Tümen Komutanı Ali Karababa, Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Belediye Başkanı Ahmet Ertak, Ağır Ceza Reisi Yalçın Çebiş ve Eşleri, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından kros, voleybol, basketbol, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi.

Ödül töreninin hemen ardından bastıran yağmur, programın son bulmasına neden oldu. Gençlerin yağmur altında gösterilerine devam etmelerinin doğru bir karar olmadığını belirten Vali Osman Güneş, daha sonra yapılacak olan kutlama ile bu gösterileri telafi etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Mehmet Selim Yalçın - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 11:48:15
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 09:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?