19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Liselerarası futbol şampiyonası

Şırnak'ta düzenlenen liselerarası futbol turnuvasında Cizre Anadolu Lisesi'ni penaltı atışları sonucunda yenen Silopi Lisesi Şampiyon oldu.


Şanlıurfa'da yapılacak bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan Silopi Lisesi'nin antrenörü olan beden eğitimi öğretmeni Murat Tütüncü, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek Şırnak futbolunu Şanlıurfa'da en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.


Şırnak Şehir Stadyumu'nda oynanan final maçı nefesleri kesti. Silopi Lisesi ile Cizre Anadolu Lisesi'nin mücadelesinde normal süre 2-2 bitti. Maçın uzatma dakikalarında iki takım birer gol buldu ve maç 3-3 sona erdi. 5'er penaltı atışında da takımlar eşitliği bozamayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Silopi Lisesi seri penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayarak Şırnak birincisi oldu. Takımın antrenörü Murat Tütüncü, haklı bir başarı elde ettiklerini söyleyerek Şanlıurfa'da düzenlenecek olan bölge futbol turnuvasına aynı ciddiyet ve disiplin ile hazırlanacaklarını belirtti. Tütüncü, hedeflerinin bölge birinciliği olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 13:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet bozkurt IP: 85.105.61.xxx Tarih : 27.01.2008 10:48:43

silopi düzlisesini tebrik ederim bu sevinci bütün silopi halkına yaşattığı için başta sayın müdür ve öğretmenlereve d silopi futbolcularını tebrik ederim inşalah şanlıurfada şırnakı iyi olarak temsil eder ve de silopi yeşampiyon olarak döner mehmet bozkurt başarıların devamı