19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Mehmet Güngör saldırıyı değerlendirdi

Şırnak Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güngör, Hakkari'deki karakol saldırısını değerlendirerek, PKK terör örgütünün Kürt ve Türk halkını temsil etmediğini söyledi. 

PKK terör örgütü tarafından Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'na yapılan baskın sonucu 15 askerin şehit edilmesinden sonra Şırnak Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'nden kınama geldi. 

Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güngör, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'na yapılan haince ve çirkince saldırıyı Şırnak halkı olarak kınadıklarını belirterek "Tabi ki bu olaylarda en çok sıkıntı gören bölge halkı olarak bu saldırıyı kınıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar. Bizimde yüreğimiz yanmaktadır. Ama boynumuzu bükmeyeceğiz. Bu terörle mücadelemizi kanımızın son damlasına kadar sürdüreceğiz. PKK terör örgütünün yıllardır yapmış olduğu katliamlar halen devam etmektedir. Şırnak halkı olarak bu katliamları kınıyoruz. Terörün ve yandaşlarını bir kez daha lanetliyoruz. 15 şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. PKK terör örgütü bölge halkının temsilcisi değildir. Terör çıktığından bu yana bölge halkı çok zarar gördü. Ama dimdik ayakta duracağız. Biz bu mücadelemize devam edeceğiz. Şehit veriyoruz ama boynumuzu bükmeyeceğiz. PKK terör örgütü Kürt ve Türk halkının temsil etmiyor. PKK'yı ve yandaşlarını kınıyoruz. Meclise girip de ben siyaset ile terörü koruyacağım diyenlere Şırnak'tan sesleniyorum. Terör örgütüne terör demeyenleri lanetliyorum. Avrupa ve bütün dünya bilsin PKK terör örgütüdür" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 14:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?