19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Mehmetçik 80 öğrenciyi sevindirdi

ŞIRNAK YEŞEREN GENÇLİK DERNEĞİ VE MEHMETÇİK'TEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

Şırnak İl Jandarma Alay Komutanlığı'nın maddi destekleri ile Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği'nin tespit ettiği ihtiyaç sahibi 80 öğrenciye, ayakkabı, mont, kırtasiye malzemesi ve çanta dağıtıldı.

Yeşeren Gençlik Derneği'nin belirlediği yardıma muhtaç öğrencilere dağıtımı yapan Jandarma Binbaşı Tuncay Kaplan ve Jandarma Üsteğmen Sadık Tatar öğrencilerle bir süre sohbet etti. Topluma faydalı bireyler yetiştirmek için ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksiklerini gidermek adına yapılan bu çalışmaların mutluluk verici olduğunu söyleyen Binbaşı Kaplan, "Bu öğrencileri sevindirmek ve öğrencilerin daha iyi eğitim görmeleri vatana ve millete hayırlı bir vatandaş olmaları için imkanlarımız ölçüsünde yardım etmeye devam edeceğiz. Bu gibi yardımların yapılması hepimizin görevidir" dedi.

Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan ise, "Bu çocuklarımızı sevindirmek bizleri çok mutlu etti. Bu yardım tam yerinde ve ihtiyacı olanlara yapıldı. Bugün yaklaşık 20 öğrencimize dağıttık. Geri kalan kısmı köylerde tespit ettiğimiz çocuklarımıza dağıtacağız. İl Jandarma Alay Komutanı Faruk Bal'a gençler adına çok teşekkür ederim" diye konuştu.

ŞIRNAK YEŞEREN GENÇLİK DERNEĞİ VE MEHMETÇİK'TEN ÖĞRENCİLERE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 10:59:02
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 09:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sirnakli esnaf IP: 78.187.123.xxx Tarih : 18.03.2010 17:12:36

eskiden asker denildiğinde öcü anlardık bizi yiyek yapada öldüürecek biri diye bilirdik demek baya değişmiş.. açılım falan gerçi açılımın faydası fazla olmadı.  bilen bilir.