19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Mendeş ziyaretlere devam ediyor

ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Şırnak Gazeteciler Cemiyeti'nin kurum ve mülki idare amirlerini nezaket ziyaretleri devam ediyor. Kurulduktan sonra ilk resmi ziyaretini Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan'a gerçekleştiren cemiyet yönetimi son olarak İdil ve Silopi Kaymakamlarını makamlarında ziyaret etti.

Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hurşit Baran Mendeş ve yönetim kurulu üyeleri İdil Kaymakamı Adem Kaya ve Silopi Kaymakamı Aydın Abak'ı makamında ziyaret etti. Makamında Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mendeş ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden İdil Kaymakamı Adem Kaya, "Öncelikli olarak kurulan cemiyetin bütün gazetecilere hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Kurulan cemiyet gazetecilerin birlik ve beraberliği açısından çok önemli bir yere sahip. Cemiyete üye olacak olan gazetecilerin bu kurumun ciddiyetini bilerek hareket etmesi gerekir" dedi.

Heyeti kabul eden Silopi Kaymakamı Aydın Abak ise, "Cemiyetin gazetecilerin Türkiye standartlarında olması ve bu standartları yükseltmek için gerekli girişimlerde bulunup il ve ilçelerde görev yapan gazetecilere geniş anlamda bilgi akışı sağlaması gerekir" diye konuştu.

Merkezi Cizre'de bulunan Gazeteciler Cemiyeti'nin Başkanı Hurşit Baran Mendeş ziyaretlerin diğer kurumlarla devam edeceğini belirtti.

ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 11:38:02
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 15:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?