28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Milli sporcuya ücretsiz konaklama

Pekin Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan beden eğitimi öğretmeni Azize Tanrıkulu'na Şırnaklı vatandaşlar sahip çıktı.

4 yıldızlı Silopi Grand Hotel, milli sporcuya ücretsiz olarak bir yıllık konaklama imkanı sağlayacak.

2008 Pekin Olimpiyatları'nda final karşılaşmasında Koreli rakibine son saniyede verdiği bir puanla altını kaçırıp, gümüş madalya kazanan tekvandocu ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Azize Tanrıkulu Şırnak'a atanmıştı. Azize Tanrıkulu'nun, "Spor yapmama engel olmayacak her yerde görev yaparım. Şırnak'ın şartları belli" sözlerinin ardından Silopi Grand Hotel Müdürü Seyit Koç yaptığı açıklamada milli sporcuya her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Koç, "Azize Tanrıkulu, 'Spor yapmama engel olmayacak her yerde görev yaparım. Şırnak'ın şartları belli.' cümlelerini kullanmıştı. Bu sözlerden yola çıkarak biz de kendisine yardımcı olmak istedik. Kendi aramızda bir karar aldık. Azize hanımın Şırnak'ta idmanlarını devam ettirebilmesi için otelimizde 1 yıl boyunca kendisini ücretsiz ağırlayacağımızı ve spor yapabilmesi için bütün alt yapı imkanlarını sağlayarak, desteklerimizi vereceğimizi taahhüt ediyoruz. Bizim için önemli olan ilimizde kendisini en iyi şekilde ağırlamak. Önemli olan burada sporcumuzun daha ileriki çalışmalarında başarısını sağlayabilmesi için gerekli şartların oluşturulması. Bunun için 4 yıldızlı otelimizde Azize Tanrıkulu'nun bir yıl boyunca spor ve konaklamasını ücretsiz vereceğimizi ve gerekli şartları oluşturacağımızı taahhüt ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 11:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?