19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Miniklerin maçı nefes kesti

CİZRE'DE MİNİK FUTBOLCULARIN MAÇI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Cizre Futbol Okulu'nun düzenlediği etkinlik kapsamında Silopi Futbol Okulu futbol takımı ile Cizre Futbol Okulu takımı arasından oynanan maç büyük bir ilgi gördü.

Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Cizre Futbol Okulu, okulda futbol eğitimi gören minik sporcuların kendi yeteneklerini kanıtlayıp geliştirmek adına Silopi Futbol Okulu takımını Cizre'ye davet etti.

Cizre ve Silopi Futbol takımlarının Cizre Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldiği maçta miniklerin maç içinde gösterdiği performans ve yaptıkları hareketler maçı izlemeye gelenlerin büyük beğenisini kazanırken Cizre Futbol Okulu, konuk Silopi Futbol Okulu'nu 4-1 yenmeyi başardı. Cizreli minik sporcuların farklı kazandığı futbol maçında sporcular yeteneklerini ortaya koydu.

Cizre Futbol Okulu Antrenörü Mevlit Çeper, "Bu etkinliği düzenlememizdeki amacımız okulumuzda futbol adına eğitim alan minik öğrencilerimizin kendi yeteneklerini arkadaşları dışında farklı kişilere karşı ortaya koyup kendilerini olan güvenlerini artırıp kendilerini geliştirmeleridir. Bugün oynanan futbol maçında gerek Cizreli sporcular olsun gerekse ilçemize misafir olarak gelen Silopi futbol okulunun minik sporcuları olsun kendilerine yakışan bir futbol oynayıp kendilerinden beklediğimiz bir oyun gösterdiler. Bu anlamda bugün bu sporcuların bir araya gelmesinde emekleri olan başta Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan olmak üzere, Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına, Silopi ve Cizre Futbol Okulu idarecilerine ve bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eder bizleri kırmayıp ilçemize gelen Silopi Futbol Okulu idareci ve sporcularına da başarılarının devamını dilerim" dedi.

CİZRE'DE MİNİK FUTBOLCULARIN MAÇI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 16:04:05
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 19:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?