28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Müdür'den gazetecilere plaket

Şırnak'ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla yerel gazeteleri ziyaret etti.

Silopi Öğretmen Evi Müdürü Ömer Nayci ile birlikte yerel gazeteleri ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, gazetelerin imtiyaz sahiplerine plaket takdim etti. Yoğun programından dolayı ziyaret fırsatı bulamadıklarını belirten Bayar, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü'nü geç de olsa kutlamak için yerel gazeteleri ziyaret ettiklerini söyledi. Bayar basın çalışanlarının kamu oyunun bilgilendirilmesi yolunda önemli, zor ve fedakarlık isteyen bir görev yaptıklarını belirtti. Milli Eğitim Müdürü Bayar,
"Halkı aydınlatma ve kamuoyu oluşturma işlevlerini yerine getirirken, demokrasinin işleyişinde önemli bir rol üstlenen basın, bu özelliği ile demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Basınımız ilçemizin gündemini ilgilendiren konu ve olayları yansıtmadaki başarısı övgüyü hak etmektedir. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya, ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman ülkemiz ve dünya için faydalı bir araç olmaktadır. Tüm basınımıza, ilkeli ve tarafsız
yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber 73 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasin Kınay ise 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kendilerini unutmayan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 11:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?