28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Öğrenciler için kermes düzenlendi

 

Silopi ilçesinde geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere bir kermes düzenlendi.

Silopi Koç İlköğretim Okulu'nun bahçesinde yapılan kermese Silopi İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Kunur, Özel İdare Müdürü Celal Osmanoğlu, Mal Müdürü Zahide Kocaadam'ın yanı sıra çok sayıda öğretmen, öğrenci velileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Kermesin açılış konuşmasını yapan Koç İlköğretim Okulu Müdürü Nurettin Kaden, bütün konuklara teşekkür ederek kermesin düzenlemesinde sınıf annelerinin büyük katkısının olduğunu söyledi. Okul Müdürü Kaden,kermesin bütün gelirinin ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağını sözlerine ekledi. Okul idaresi ve sınıf annelerin önerileri ile düzenlenen kermeste, el işi, dikiş ve nakış ürünleri sergilendi. Kermeste canlı müzik ve havai fişek gösterisi yapıldı. Ayrıca kermese katılan vatandaşlara çekiliş ile çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda konuşan Koç İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Melek Açıkyer, "Silopi ilçesinde ilk kez böyle bir kermes düzenledik. Halkımızın buna yoğun bir ilgisi oldu. Kermesin bütün geliri yardıma muhtaç durumda bulunan öğrencilere dağıtılacak. Kermese katılan bütün vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Kermese katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Kunur, Koç İlköğretim Okulu yönetimini ve sınıf annelerini gösterdikleri çabalardan dolayı tebrik etti.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 14:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak yılmazçelik IP: 88.242.59.xxx Tarih : 30.08.2008 17:04:04

büyle bir kermesin gerçekleşmesini sağlayankoç i.ö.o müdür yardımcısı melek açıkyeri büyük ve paha biçilmeyecek kadar bir sevgiyle kutluyorum başarılarının devamını diliyorum