19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Öğrenciler Mardin gezisinde

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü Mardin gezisi düzenledi. Gezi kapsamında 132 öğrenci Mardin'e gönderildi.

Cizre Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği 'Mardin Projesi' kapsamında ilçe merkezindeki ilköğretim okullarında eğitim gören 132 öğrenci gezi amaçlı olarak Mardin'e gönderildi. Düzenlenen gezi ile ilgili bilgi veren Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Bulut, ''İlköğretim okullarımızda okuyan öğrencilerimiz uzun ve yorucu bir eğitim sürecinden geçiyorlar. Derslerle, sınavlarla yoruluyorlar. Gösterdikleri gayret ve başarı ile baharın müjdesi çiçekler gibi tüm çevrelerine umut aşılıyorlar, her şeyin en güzelini ve herkesten daha çok mutlu olmayı hak ediyorlar. Bu yorgunluklarını bir nebze onlara unutturmak için, Ulu Önder Atatürk 'ün gösterdiği yolda başları dik olarak yürüyen çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hayatlarında asla unutamayacakları şekilde kutlamalarını istedik'' dedi .

Bulut, ''Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu farklı bir şekilde paylaşmak için öğrencileri Mardin'e gönderdik. Öğrencilerimizin geleceğimiz için ne kadar değerli olduklarını hatırlayarak, gezerken eğlenecek, bir yandan da öğreneceklerdir diye düşünüyorum. Bu bağlamda bütün öğrencilere eğitim hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 12:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?