19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Öğrencilere kırtasiye yardımı

Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

ESOB yöneticileri dün okulları dolaşarak okul müdürleri tarafından tespit edilen öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. ESOB Genel Sekreteri Ayten Akgül ile Gençlik ve Kültür Evi il asistanı Nazlı Altürk, İstiklal İlköğretim Okulu ve Mehmetçik İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere kırtasiye yardımı dağıttı.

Kırtasiye yardımında bulunan Genel Sekreter Akgül'e teşekkür eden İstiklal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cem Farabi Öz, bu tür yardımların faydalı olduğunu belirterek, "Daha önceden de bazı yardım kuruluşları öğrencilerimize yardım göndermişti" dedi.

Yardımı alan İstiklal İlköğretim Okulu 5/B sınıfı öğrencisi Kevser İşlek de kırtasiye yardımından dolayı ESOB'a teşekkür etti.

ESOB Genel Sekreteri Ayten Akgül, "Birliğimiz tarafından bize gönderilen kırtasiye yardımını tespit ettiğimiz okullarda dağıtıyoruz. Kırtasiye yardımımızı İstiklal İlköğretim Okulu, Mehmetçik İlköğretim Okulu, Geçitboyu Köyü İlköğretim Okulu, Özveren İlköğretim Okulu, Araköy İlköğretim Okulu, Balveren İlköğretim Okulu, Kurtuluş İlköğretim Okulu ve Hürriyet İlköğretim Okulu'nda dağıtıyoruz. Şu anda birkaç okula kırtasiye yardımını dağıttık. Bundan sonrada geri kalan okullarımızda dağıtacağız. Önümüzdeki günlerde de kışlık giyim yardımının gelmesini bekliyoruz" dedi.

Bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunan ESOB, daha önce de 600 öğrenciye kırtasiye yardımı yapmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 12:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?