19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Öğretmenler kırdı geçirdi

SİLOPİ'DE ÖĞRETMENLERİN TİYATRO GÖSTERİMİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Süleyman Demirel İlköğretim Okulu yönetimi tarafından sahnelenen 'Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı' adı tiyatro gösterimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

SODES projesi kapsamında restore edilen Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda yapılan gösterimi Okul Müdürü Mehmet Kurtoğlu, Silopi'yi Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Nasır Özden, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği Başkanı Ahmet Avar, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

Tiyatro oyunu izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Tiyatro gösterimi ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdür yardımcısı Fatma Gül Göktaş, SODES projesi kapsamında restore edilen konferans salonunun çalışmalarının sona erdiğini söyledi. Göktaş "Öğrencilerimize yönelik moral ve motivasyon amaçlı olarak tiyatro gösterimini yaptık. Tiyatroda oynayan oyuncuların hepsi okulumuzun öğretmenleridir. Bütün öğretmenlerimiz hepsi bir profesyonel oyuncu gibi oynadılar. Kendilerini kutluyoruz" dedi.

Göktaş, Sodes kapsamında yaptıkları sinema ve tiyatro salonun resmi açılışını 18 Nisan'da yapmaya karar verdiklerini sözlerine ekledi.

SİLOPİ'DE ÖĞRETMENLERİN TİYATRO GÖSTERİMİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ
SİLOPİ'DE ÖĞRETMENLERİN TİYATRO GÖSTERİMİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 14:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?