28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Polis bin öğrenciyi giydirdi

Şırnak Emniyet Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan bin öğrenciye kış öncesi giyim yardımı yaptı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kuru'nun girişimleri sonucu Tema Holding tarafından gönderilen bin adet giysi paketi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı. Mont, kazak, pantolon, gömlek ve çorabın bulunduğu giysi paketleri Kasrik, Kumçatı ve Kızılsu köylerindeki öğrenciler ile il merkezindeki şehit ve korucu çocuklarına verilirken, ayrıca yoksulların yaşadığı bazı mahallelerde okul idarelerince tespit edilen öğrencilere yardımın ulaşması sağlandı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polis memurları Afet Konutları Kurtuluş İlköğretim Okulu'nda okuyan 35 öğrenci ile Hürriyet İlköğretim Okulu'nda okuyan ihtiyaç sahibi 52 öğrenciye giyim yardımında bulundu. Yardım paketlerini alan minik öğrenciler kendilerini sevindiren polis ağabeylerine teşekkür ettiler.

Kurtuluş İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencilerden Nebahat Yiğit, "Polis ağabeylerimizin bize yaptığı bu giyim yardımından çok mutlu olduk. Onlara tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?