28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Polisten öğrencilere havuz ziyafeti

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ile birlikte öğrenciler ders stresini havuzda yüzerek attı.


Cizre'de 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Cizre Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Lokali'nde bulunan yüzme havuzunu öğrenciler için açtı. Cizre Emniyet Amiri Cevdet Eryıldırım, eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte ilçedeki öğrencilere hem karne hediyesi olarak hem de bir yıllık ders yorgunluğunu üzerlerinden atmaları için Emniyet Lokali'nde bulunan yüzme havuzunu açtıklarını belirtirken, "Cizre Emniyet Müdürlüğü adına bütün öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diler, eğitim hayatları boyunca başarılarının devamını dilerim" dedi.


Cizreli öğrenciler kendileri için açılan yüzme havuzunda saatlerce yüzerek bir yıllık ders yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalışırken bazı öğrenciler de kısa bir süre yüzdükten sonra güneşlenmeyi tercih etti. Öğrenciler daha sonra Cizre Kaymakamı Gökhan Azcan, İlçe Emniyet Amiri Cevdet Eryıldırım ve polis ağabeyleri ile havuz başında hatıra fotoğrafı çektirdi.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 17:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?