19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Rehabilitasyon merkezinin 2. yılı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Özel Altın Palmiye Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kuruluşunun 2. yıldönümünü düzenlemiş olduğu gecede coşkulu bir şekilde kutladı.
Silopi Grand Otel'de düzenlenen yıldönümü kutlamalarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar ve Vergi Dairesi Müdürü Oğuz Kaan Sarıçayır'ın yanı sıra kurum-kuruluş amirleri ve Silopi Engellileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (SENYADER) Başkan Yardımcısı Halil Coşkun, rehabilitasyon merkezi personeli ile çok sayıda öğrenci velisi ve vatandaşlar katıldı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda rehabilitasyon merkezinin çalışanları gönüllerince eğlendiler. Özel Altın Palmiye Eğitim ve Rehabilitasyon
Merkezi kurcularından Giyasettin Kaynar, "Bizim burada bulunmamızın nedeni okulumuzun daha doğrusu sevgi evimizin 2. yıldönümü kutlaması ve engelli kardeşlerimize sevgilerini veren, eğitim veren saygıdeğer öğretmenlerimiz, değerli çalışanlarımıza bir nebze olsun eğlenmeleri ve öbür ilçelerde bulunan öğretmenlerimizle bir arada bulunmaları içindi. Böyle bir okulun böylesi hayırlı bir kurumun kurucusu olmak ve bu değerli insanlarla çalışmaktan kıvanç ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.
Merkezin Müdürü Reis Uğur ise kuruluşun 2. yıldönümleri nedeni ile kutlama düzenlediklerini belirterek bütün çalışanların haklı olarak eğlendiklerini söyledi. Uğur, "Bizleri bu gecede yalnız bırakmayan Şırnak Özel Altın Palmiye personeline, değerli misafirlerimize ve eğitim neferleri olan öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Ümit ediyorum ki eğitim yuvası ve bu öğretmen arkadaşlarımız ile daha nice nice yıllarda kutlamalar yapacağız" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 11:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?