19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Satranç ve damaseverlere müjde!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde faaliyette bulunan Silopi Satranç ve Dama Severler Derneği, Silopi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurs açmaya hazırlanıyor.

Silopi'de satranç ve dama kursu açılacağı belirtildi. Kısa süre önce Silopi'de faaliyete geçen Silopi Satranç ve Dama Severler Derneği tarafından ilçe merkezinde dama ve satranç kursu açılacağı belirtildi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, Silopi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs açılması için gerekli çalışmaların yapıldığı, kursun başlangıç tarihinin ise ilerki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi Satranç ve Dama Severler Derneği Başkan Yardımcısı Selim Yalçın, "Derneğimiz kısa süre önce faaliyete geçti ancak üye sayımızda büyük bir artış var. Üyelerimiz arasında satranç bilmeyen vatandaşlarımız da var. Bu vatandaşlarımız kurs açılmasını bizden talep ettiler. Dernek başkanımız Mehmet Demirhan ile birlikte Silopi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Bilgin ile görüştük. Kurs açılması için gerekli desteği aldık. Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursumuzun başlangıç tarihi ve başvuru şartlarını kısa süre içinde duyuracağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 10:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?