28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Şehit ve gazi ailelerine ayakkabı

ŞIRNAK'TA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE AYAKKABI YARDIMI

Şırnak Valiliği tarafından alınarak dayanıp döşenen, 18 şehit ailesi ve gaziye hediye edilen konutlarda ikamet eden 10 aileye İstanbul'da yaşayan hayırsever vatandaş Adnan Harunoğlu tarafından ayakkabı gönderildi. Ayakkabılar, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör tarafından ailelere teslim edildi.

Şırnak Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör, gönderilen yardımlarla ilgili olarak, "Şehit ve gazilerimizi unutmayan, her fırsata bizlere yardım elini uzatan hayırsever kardeşimiz Adnan Harunoğlu'na, şehit ve gazi aileleri adına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Şırnak Valimiz Sayın Ali Yerlikaya, bu 18 şehit ve gazi ailesini her zaman sahip çıkıldığı gibi hiçbir zaman yalnız bırakmayan şehit ve gazi ailelerimizi sıcak bir yuva ortamına kavuşturan şehit ve gazi ailelerine yakın

ilgilerinden dolayı Başta Sayın Valimiz Ali Yerlikaya ve Tümen Komutanımız Mustafa Bakıcı, İl Jandarma Alay Komutanımız Faruk Bal ve İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Avcı'ya şehit ve gazi aileleri adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

ŞIRNAK'TA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE AYAKKABI YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 16:07:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 20:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?