28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Seyda, AKP Cizre adayını tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda Cizre ilçesinde başkan adaylarını tanıttı.

Çok sayıda kişiyle ve araç konvoyu ile Cizre girişinde görkemli bir şekilde karşılanan AK Parti Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda AK Parti Şırnak merkez ve ilçelerinde yerel seçimlerde adaylıklarını koyan belediye başkan adaylarını Şırnak Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tanıttı. Şırnak'taki aday tanıtımından sonra Şırnak'ın en büyük ilçesi olan Cizre'de partililerle bir araya gelen Seyda burada da başkan adaylarını Cizrelilere tanıttı. Yaklaşık olarak bir buçuk saat boyunca vatandaşlarla seçim bürosunda sohbet eden Seyda'ya, daha sonra çok sayıda partili Düzova köyüne kadar eşlik edip uğurladı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 18:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A..örgen IP: 85.96.119.xxx Tarih : 15.02.2009 23:15:03

sayın velikimiz A.VELİ SEYDA ben bi şırnaklıyım tabi şırnakta oturmuyorum.şunu çok merak ediyorum seçimden seçime anca ilinize gidiyorsunuz ve ben basınını çok takıp eden biriyim.hiç bi kere bile olsa mecliste adınızı veya şırnak için bi ihtirazınızı görmüş değilim.94 yıllarını o kadar olaylar oldu o kadar insanlar perişan oldu.bir gün bunu mecliste agzınızdan duyamadık,her birimiz bi şehre taşındık mesleksiz ev siz şekilde kimi hırsız kimi kapkaççı kimi mafya vb..oldular niye hiç bunları konuşmuyorsunuz..niye herkes gibi bizde batıda memleketimizin ismini rahatça söyleyemiyoruz ben istanbul bi esnafım soruyorlar nerelisin şırnaklıyım deyince çekiniyorlar iş vermiyorlar değişik düşünüyorlar bunları siz mecliste konuşmasanız kim konuşacak ....bizde artık her kes gibi köyümüze gitmek istiyoruz umarım bu yazdıklarımı okursunuz inşaallah

 

 

SAYGILARIMLA