19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Seyda aday tanıtımına geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Abdullah Veli Seyda aday tanıtımı için Şırnak'a geçmek üzere Cizre'ye geldi. Seyda ve beraberindekileri ilçe girişinde yüzlerce kişi karşıladı.

Partilerin yerel seçim öncesi belediye başkan adaylarını tanıtım programları devam ediyor. AK Parti Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda, aday tanıtımı için seçim bölgesi olan Şırnak'a geçmek üzere Cizre'ye geldi. Milletvekili Seyda'yı yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile karşılayan partililer vekille tokalaşmak için neredeyse izdiham yaşanmasına neden oluyorlardı. Milletvekili Seyda, kendisine yoğun sevgi gösteren partililerle tek tek tokalaştı. A.Veli Seyda ve beraberindekiler araç konvoyu ile daha sonra Cizre şehir merkezinden geniş güvenlik önlemleri altında geçerek Şırnak'a hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysi kılıç IP: 85.104.244.xxx Tarih : 13.02.2009 10:14:55

sayın vekilimiz  A.veli seyda halka yapmış olduğu hizmetlerden ilgilerinden dolayı  şırnak halkı  ona minnetdardır. halkın arsında izdiham yaşanması gayet normal karşılamak lazım. keşke bende orda olsaydım.sayın vekilimizi beytüşşebap bekleriz  saygılarlarımla..............